Magic Fehér Patrik 2024. 10. 23.

Újra együtt Snoop Dogg és Dr. Dre, ezt hozták össze

Dr. Dre és Snoop Dogg ezúttal nem a stúdióban vagy egy koncerten alkottak maradandót. A rapperlegendák az alkoholos italok prémiumszegmensét vették célba alkotásukkal.

Azt nem lehet mondani, hogy Snoop Dogg élete unalmas lenne. A világhírű rapper a nyár egyik nagy sztárja volt, köszönhetően az olimpiának, ahol laikus közvetítőként remekelt. Az ötkarikás játékok végeztével is talált azonban magának elfoglaltságot, ráadásul ezúttal régi harcostársával, Dr. Dre-vel fogott össze.

A zenészek megalkották a Still G.I.N. By Dre and Snoop nevű gint, melyet egyértelműen felső polcos, prémium italnak szánnak. Volt már tapasztalatuk a gin alapú italokkal, ugyanis februárban dobozok koktéllal is jelentkeztek. Mint közleményükben írják, egy modern, mégis elegáns italról van szó, mely nagyon jól keverhető. Aromája jellegzetes, megjelenik benne a mandarin, a jázmin és a koriander is.

Újra együtt Snoop Dogg és Dr. Dre, ezt hozták össze

Dr. Dre egyébként hangsúlyozta, hogy ez nem egy meglévő termék, amire felpakolták a két rapperlegenda nevét. A folyamatot a Beats fülhallgatók megalkotásához hasonlította, melyekben szintén nagy szerepet vállalt. Itt is ez a helyzet: az ital karakterisztikájától, az ízeken át a csomagolásig mindenben benne van Snoop és Dre keze munkája.

A 42,5 százalékos alkoholtartalmú ital egyébként már kapható, palackja (750 ml) 35 dollár (13 ezer forint).

Forrás: Still G.I.N. By Dre and Snoop
Kép(ek) forrása: Raven B. Varona/Still G.I.N. By Dre and Snoop