Life Erdős Norbert 2023. 02. 13.

Megjelent a Coca-Cola okostelefonja, a darabszám erősen limitált

A Realme techcég és a Coca-Cola összefogott, hogy közösen dobjanak piacra egy okostelefont.

Egyedi, limitált szériás telefonnal rukkol elő a 2018 augusztusában alapított Realme kütyüvállalat, méghozzá a világ legnépszerűbb üdítőitalgyártójával kézen fogva adták ki a hivatalos Coca-Cola okostelefont.

A készülék alapját a gyártó telefonjainak zászlóshajója, a Realme 10 Pro 5G szolgáltatja, amely főként külsőleg viseli magán a Coca-Cola jegyeit. A készülékház az üdítő hivatalos piros-fehér színeit kapta, a jól ismert logóval együtt. Ezen felül a menü ikonjaiban és a háttérképen is visszaköszönnek az üdítős elemek.

Megjelent a Coca-Cola okostelefonja, a darabszám erősen limitált

A Coca Cola Edition névre keresztelt telefonból összesen 1000 darab készül, a dobozban pedig a készülék mellett lesz még néhány jópofa, kólás kiegészítő és a gyártás sorszámát igazoló plakett.

Az ára átszámítva 100 ezer forint környékén mozog, de van egy rossz hírünk: a telefont csak Indiában dobják piacra. Az értékesítés február 14-én veszi kezdetét. Mondjuk abban biztosak vagyunk, hogy hamar felkerül egy-egy bontatlan doboz különböző árverési oldalakra (nyilván jóval magasabb áron), szóval érdemes nyitott szemmel járni, ha valaki ilyet szeretne.

Megjelent a Coca-Cola okostelefonja, a darabszám erősen limitált

A Realme 10 Pro 5G kijelzője 6,72 hüvelykes, 120 Hz-es, Full HD+ felbontású IPS LCD, amely mögött Snapdragon 695 5G lapkakészlet számol. Hátul 108 megapixeles kamera figyel, amelyben valójában egy Samsung ISOCELL HM6 szenzor. Az előlapon 16 MP-es szelfikamerát találunk. A készülék 5000 mAh kapacitású akkumulátorról üzemel, amely támogatja a 33 wattos gyorstöltést.