Life FIRSTCLASS 2023. 03. 29.

Itt van Bruce Willis utolsó filmjének előzetese

Utoljára láthatjuk a legendás akciósztárt filmszerepben, most közölték, hogy az alkotás egy hónap múlva debütál a mozikban.

2022 elején derült ki, hogy Bruce Willis afáziás. A betegség súlyosságától függően erősen limitálja például a beszédképességeket, a Die Hard, az Armageddon és az Ötödik elem sztárja pedig be is jelentette, hogy visszavonul a színészettől.

Egy filmje azonban a fiókban maradt eddig, melyet még 2021-ben forgattak a most 68 éves színésszel. Az Assassin (Bérgyilkos) című alkotás a közeljövőben játszódik, ahol a Willis által alakított karakter vezette titkos katonai csoport olyan technológiát fejlesztett ki, melynek segítségével a katonák más emberek bőrébe bújva hajthatják végre küldetéseiket. Egy ügynök meghal az egyik ilyen küldetés során: ekkor kerül képbe felesége, aki meg szeretné bosszulni férje halálát Willisen.

A filmet Jesse Atlas rendezte, ez lesz a bemutatkozó alkotása. A főbb szerepekben Willis mellett olyan színészeket láthatunk, mint Nomzamo Mbatha (Amerikába jöttem 2), Andy Allo (Lángoló Chicago) és Dominic Purcell (Penge: Szentháromság).

A film premierje március 31-én lesz. Elsősorban digitális formában tekinthető majd meg az alkotás, de néhány amerikai mozi is bemutatja majd Willis új filmjét.

Forrás: collider.com
Kép(ek) forrása: VCG/Getty Images