Life Fehér Patrik 2023. 04. 24.

Embrióit árulja az influencer, célja az emberiség tökéletesítése

Párjával már nem akarnak több gyereket, de van két "tökéletes" embriójuk, melyeket 2-2 millió dollárért árulnak.

Egy mexikói valóságshow-szereplőből lett influencer-üzletember, Poncho de Nigris országában már többször felhívta magára a figyelmet tetteivel, ám legutóbbi kijelentése az egész világot bejárta. A tévés személyiség ugyanis azt állítja, hogy eladná két embrióját, melyeket a feleségével közösen tettek el arra az esetre, ha több gyereket szeretnének.

A háromgyermekes pár azonban már nem szeretné bővíteni a famíliát, ezért úgy döntöttek, eladják az embriókat, melyek “garantáltan jó minőségűek” és “az emberi faj tökéletesítését” szolgálhatnák, ezért nem lenne fair csak úgy ingyen odaadni őket valakinek.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Poncho Denigris (@ponchodenigris) által megosztott bejegyzés

A 46 éves celeb szerint rengetegen érdeklődhetnek a darabonként 2 millió dollárért, azaz közel 700 millió forintért árult, korlátlan ideig lefagyasztható embriók iránt, melyek hordozzák azokat a nagyszerű géneket, melyek fizikai megtestesülését a de Nigris család képviseli. A férfi elárulta, mindkét embrióból kislány fejlődhet ki, és genetikai vizsgálatokat is elvégeztek rajtuk, melyek szintén garantálják a minőséget.

Azt maga de Nigris is elismeri, hogy az embriókkal való üzletelés erősen visszásnak hangzik, de ő továbbra is úgy véli, hogy ebben ő az emberi faj tökéletesítését látja, aminek megkéri az árát.

Kép(ek) forrása: Getty Images