Life Kovács Miklós 2023. 08. 16.

Átlagos bőröndnek tűnik, de ami benne van, az zseniális

A hordozható tévék kikoptak a divatból, mindenki megelégszik a táblagéppel, laptoppal, de az LG szerint van piaca egy bőrönd méretű, mozis élményt kínáló darabnak is.

Az LG minden felhasználói igényre kínál megoldást, sőt talán ők maguk gerjesztik az igényt, amikor egy ötletes, új termékkel állnak elő. A dél-koreai gigacégnél ráéreztek, hogy sátorozáskor, kerti buliban is szükségünk lehet egy 27 colos, beépített akkumulátorokkal három órán át üzemelő tévére.

Ezért ízléses, bőröndnek álcázott csomagba pakoltak egy full-HD felbontásra képes okostévét, valamint 20 watt teljesítményű hangszórókat, ami így egy komplett, hordozható házimozi a sörösdoboznak támasztott mobilvideók világában. 

Tényleg nagy pillanat lehet egy haveri sörözés alkalmával előkapni a csomagtartóból, amikor a többiek egy apró mobiltelefon köré gyűlve próbálják nézni az aktuális BL-meccset. 

Átlagos bőröndnek tűnik, de ami benne van, az zseniális

Sőt, akár játékra is alkalmas lehet egy konzollal, a lehetőségeknek csak a fantázia, valamint az akkumulátor kapacitása szab határt. A képernyőt lehet forgatni, akár függőleges tájolással, portrémódban is használható, dönthető. 

Átlagos bőröndnek tűnik, de ami benne van, az zseniális

Irányítható érintéssel, hangvezérléssel, van wifi- és Bluetooth-kapcsolat, tehát teljes körű szolgáltatást kap, aki kifizeti az egyedi hordozható médiaközpontért kért 350 ezer forintos vételárat. 

Forrás: cnet.com, LG
Kép(ek) forrása: LG