Life Fehér Patrik 2023. 09. 20.

David Beckham lehet a Netflix megmentője

Négyrészes dokusorozatot készített David Beckhamről a Netflix, melyben a karrier mellett a magánélet is bőven szerepet kap. Ígéretesnek tűnik az alkotás az előzetes alapján.

Az ezredforduló megkerülhetetlen futballsztárja volt David Beckham: az angol a futballpályán nagyot alkotott először a Manchester United, később pedig a Real Madrid színeiben. Ami azonban kiemelte őt a sorból, hogy rendszeresen címlapszereplője volt a bulvárlapoknak is: az az ember, aki az akkor csúcson lévő Spice Girls egyik tagjával járt, nem kerülhette el a figyelmet.

Ezt a sűrű időszakot dolgozza fel az előzetes alapján az Oscar-díjas rendező, Fisher Stevens és a szintén Oscar-díjas producer, John Battsek által jegyzett négy részes dokusorozat, mely nemes egyszerűséggel a Beckham címet kapta. Az már a látottak alapján kijelenthető, hogy első kézből származó információkkal találkozhat a néző, megszólal ugyanis David és Victoria Beckham is, de egykori csapattársak és a Manchester United legendás edzője, Sir Alex Ferguson is nyilatkozik a kamerák előtt.

Mindezeket soha nem látott felvételek egészítik ki, de a sorozat nem csak a múlttal foglalkozik: lesznek elvileg jelenkori pillanatok is, melyek szintén rejthetnek potenciált. Beckham jelenleg ugyanis annak az Inter Miaminak a társtulajdonosa, mely a nyáron leigazolta Lionel Messit.

Mindent egybevéve rég láttunk már olyan ígéretes dokusorozat-beharangozót a Netflixről, mint ez a mostani. Kiindulva ebből, illetve a stáblista élén található rendező-producer párosból, benne van a pakliban, hogy az október 4-étől elérhető alkotás a minőséget felfelé tornázza majd a streamingszolgáltató kínálatában.

Kép(ek) forrása: Clive Rose/Getty Images, Nyitókép: Clive Brunskill/Getty Images