Life Fehér Patrik 2023. 10. 04.

Michelin-csillagos sztárséf nyitja újra az első magyar McDonald’sot

A felújítás után hamarosan újra megnyílik az első magyarországi McDonald's-étterem Budapesten. Az eseményt gasztroünneppé teszik Rácz Jenő sztárséf közreműködésével, melyen néhány szerencsés részt is vehet.

Korábban már megmutattuk nektek, milyen lesz majd a budapesti Régiposta utcában található McDonald’s a felújítást követően. Hamarosan a vendégek is birtokba vehetik az eredetileg 35 éve megnyílt éttermet, mely legapróbb részletekre is kiterjedően természetes, helyenként kézműves alapanyagokból készült elemek felhasználásával kap modern, 21. századi arculatot.

A hivatalos megnyitó időpontja egyre közeleg. Az első mozgolódások október 19-én elkezdődnek az étteremnél, azonban az első és a második estén sem mehet be akárki. A Meki ugyanis egy zárt körű vacsorát szervez, 19-én és 20-án este 7-től, melyen a Michelin-csillagos sztárséf, Rácz Jenő a különböző hamburgerekhez használt alapanyagokból készít fine dining fogásokat.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Rácz Jenő (@chefjenoracz) által megosztott bejegyzés

Az exkluzív eseményekre a cég meghívottjain kívül a nagyközönség is bejuthat korlátozott számban, ehhez azonban hűséges Meki-vendégnek kell lenniük. Az esténként 30-30 páros jegyre azok csaphatnak le, akik korábbi éttermi vásárlásaik során használták a hivatalos alkalmazást, és összegyűjtöttek legalább 3000 pontot. A belépőkre egyébként már lehet pályázni, az egyszer felhasználható kód október 16-áig, vagy a készlet erejéig váltható be, csak 18 éven felülieknek.

Forrás: McDonald's