Life Fehér Patrik 2023. 11. 13.

Visszatér a Terminátor, új sorozat érkezik

Ezúttal olyan időszakba repítik vissza a Terminator-univerzumban a nézőket, melyről korábban egy filmben sem tudtunk meg túl sok részletet.

Rendkívül fontos időszak 1997 augusztusa a Terminátor-univerzumban: 29-én ébred öntudatára ugyanis a Skynet, melynek atomcsapása 3 milliárd emberrel végez a Földön, ahogy azt Sarah Connor is megjövendölte. Maguk a filmek azonban vajmi keveset foglalkoznak ezzel a korszakkal.

Pótolni fogja azonban ezt a Terminator: The Anime Series, vagyis egy animesorozat, mely a közeljövőben a Netflixen lesz látható a hivatalos Terminátor-franchise részeként. Az alkotást a japán Production IG stúdió készíti, ők jegyzik a népszerű Ghost in The Shellt is.

A hétvégén beharangozott újdonságról sokat még nem tudni, csak annyit, hogy 1997 augusztusában fog játszódni, középpontjában három karakterrel. Malcolm Lee egy tudós, aki egy mesterséges intelligencián dolgozik, melynek segítségével az emberiség felveheti a Skynettel szemben a harcot. Mellé érkezik a jövőből egy jó katona – mégpedig nő –, hogy megvédje a tudóst, de természetesen megjelenik a rossz oldal is egy, szintén a jövőből érkezett kérlelhetetlen bérgyilkos személyében.

A Terminátor történetében ez lesz az első animációs sorozat az eddig megjelent hat film, egy tévésorozat, a könyvek, képregények és videójátékok mellett.

Forrás: Netflix, Variety
Kép(ek) forrása: CBS via Getty Images