Life Fehér Patrik 2023. 11. 16.

Újabb videójátékban szerepel Lewis Hamilton

Kutyájával, Roscoe-val együtt került be a népszerű játékba a Forma-1 hétszeres világbajnoka.

Lewis Hamilton nemigen unatkozhat a Forma-1-en kívül sem. Órát, ruhát tervez, filmben szerepel, éttermet nyit, alkoholmentes tequilát készít, vagy éppen videójátékokhoz adja az arcát.

Utóbbira egyszer már volt példa (nem számolva a hivatalos F1-es játékokkal): a hétszeres világbajnok még 2016-ban bukkant fel a Call of Duty: Infinite Warfare-ben, de csak rövid időre, mellékszereplőként. Most azonban főszereplő válik belőle a Fortnite-nak köszönhetően.

A világ egyik legnépszerűbb battle royal játéka az Icon Series nevű karaktersorozatot bővíti Hamiltonnal, akit páncélban gyakorlatilag meg sem lehet ismerni. Kicsit a szuperhős Fekete Párducra hajaz a megjelenése, megtolva némi sárgával és lilával, az utóbbi évek sisakdizájnjainak alapszínével. Hamilton mellett kutyája, Roscoe is megjelenik grafikus formában a beharangozó videó végén.

Hamilton karaktere olyan sztárokhoz csatlakozik ezzel a Fortnite-univerzumban, mint LeBron James, Harry Kane, Patrick Mahomes, Neymar, Ariana Grande, Travis Scott vagy éppen MrBeast. A Mercedes Forma-1-es pilótájának karakterével november 17-étől lehet játszani, de előtte azt meg kell venni a játékon belül.

Kép(ek) forrása: Kym Illman/Getty Images