Life Kovács Miklós 2024. 01. 12.

Meglepően visszafogott ez az iPhone-tok 800 ezerért

Az extravagáns telefontokjaival hírnevet szerző Caviar most nem észbontóan feltűnő darabot dob piacra, az ő szintjükön puritán termék a Hermes bőrrel borított tok.

A nagy cégek szótárában kötelező elem a fenntarthatóság, és a környezettudatosság. Lehet, hogy szépségtapasz, de azért akadnak próbálkozások. Az iPhone 15 is ebben a jegyben született, a készülék bőr kiegészítők helyett egy új szövettel, a FineWovennel érhető el. 

Ez az anyag 68 százalékban újrahasznosított fogyasztói hulladékból készült, és ezzel be is kerülhet a gigacég környezetvédelmet lobogtató közleményeibe. A Caviar ezt a gondolatot fordította vissza, és egy duplacsavarral a FineWoven tokokat Hermes bőrbe csomagolják. Tehát bőrt húznak a műbőrre, vagy valami ilyesmi, és szerintük ez a ” fenntartható luxus” kifejeződése. 

Meglepően visszafogott ez az iPhone-tok 800 ezerért

A tokok három színben kaphatók: Fine Orange Hermes Epsom bőrrel, Fine Blue és Fine Brown pedig Hermes Togo bőrrel. Nincs óriási gyémánt, teljes karbonbevonat, de azért egy visszafogott 24 karáttal bevont korona azért került középre. 

A Caviar tokjából szokás szerint csak limitált széria készül, esetünkben 999 darab, kiviteltől függően 7-800 ezer forintért.

Forrás: TechEBlog
Kép(ek) forrása: Caviar