Life FIRSTCLASS 2024. 01. 29.

Balatoni szálloda lett az év hotele

Több mint százezer voksot adtak le a legjobb magyarországi hotelek versenyében, a dobogón két balatoni szálloda is megtalálható.

Idén hatodik alkalommal rendezték meg Az év hotele közönségszavazást, melyben a legjobb magyarországi szállodákat rangsorolják. Ezúttal 28 szálloda szállt versenybe az elismerésért 2023 augusztusától 2024 január végéig, a döntőbe az öt nagy turisztikai régió első és második helyezettje került be.

Magyarország egyetlen televíziós hotelversenyében a nézők összesen több mint 105 ezer szavazatot adtak le a számukra legkedvesebb szálláshelyekre. A közönségszavazás döntőjének nyertese, így 2023 legjobb hotele a nyitóképen látható, négycsillagos keszthelyi Sirius Hotel lett, amely először vett részt a versenyben, a döntőben pedig a szavazatok 20,2 százalékát szerezte meg.

A döntőben leadott szavazatok 19,9 százalékával a második a négycsillagos hajdúszoboszlói Hotel Aurum lett, a dobogó harmadik fokára pedig az ötcsillagos balatonfüredi Hotel Vinifera Vine & Spa állhatott fel (17,7%). Ez a balatoni hotel szintén újoncként vett részt a versenyben.

Az ezüstérmes hajdúszoboszlói szálloda

Az ezüstérmes hajdúszoboszlói szálloda

A közönségszavazás harmadik helyezettje Balatonfüredről

A közönségszavazás harmadik helyezettje Balatonfüredről

Az RTL-en sugárzott díjátadó műsorból kiderült, hogy a verseny idén is folytatódik.

Forrás: Interakció Produkció Kft., OTS
Kép(ek) forrása: Interakció Produkció Kft.