Life FIRSTCLASS 2024. 02. 21.

Magyar fejlesztést vezetnek be a Forma-1-es szezonnyitón

Az idei első Forma-1-es futam helyszínén, Bahreinben magyar fejlesztésű újítást vezetnek be. Itthon már jól ismert szolgáltatás vittek a Közel-Keletre.

A többek között a hazai fesztiválokról már ismert, magyar Festipay készpénzmentes fizetési rendszert vezetik be a szezonnyitó Forma-1-es futamot rendező bahreini pályán. A Bahrain International Circuit idén már fennállása huszadik évfordulóját ünnepli, ha nem is szorosan ehhez kapcsolódóan, de a készpénzhasználatot megszüntetik a pályán.

A Bahreini Nagydíj idén teljesen készpénzmentes lesz. A látogatók választhatnak, hogy a meglévő fizikai vagy digitális bankkártyáikat használják, vagy pénzt töltenek fel egy “BIC PAY” plasztikkártyára a hét kijelölt feltöltő standnál, vagy a mobil feltöltőpontokon.

A Festipay rendszerét használják majd a büfékben is, összesen több mint 50 kereskedelmi értékesítési ponton. A Festipay Közép-Kelet-Európa vezető digitális fizetési és integrált rendezvényszervezési szolgáltatója fesztiválok, rendezvények és helyszínek számára, 13 országban van jelen.

Ha mélyebben is érdekel a Forma-1, mindenképp látogasd meg meg a Vezess.hu F1-es rovatát!

Kép(ek) forrása: Pirelli S.p.A.