Life Kováts Olivér 2024. 02. 22.

Aki elég gyors, találkozhat a világhírű énekesnővel

Az eddiginél is csábítóbb lehet a bűn városa azoknak, akik rajonganak Christina Aguileráért. Néhányan most találkozhatnak is a hírességgel.

Egyedülálló lehetőséget kínál Christina Aguilera az Airbnb-vel folytatott együttműködése keretében: az ötszörös Grammy-díjas popénekesnő, dalszövegíró és színésznő kétéjszakás kalandra várja négy rajongóját Las Vegasba.

A február 29. és március 2. közötti program egyik legfontosabb eleme, hogy a szerencsések személyesen találkozhatnak a hírességgel.

4 fotó megtekintése

A bűn városába érkező vendégek – akiket egy elegáns, medencés Airbnb-apartmanban szállásolnak el erre az időre – nemcsak megörökíthetik a nagybetűs találkozást, melynek során néhány ital mellett cseveghetnek az énekesnővel, de magánburleszkleckét is vehetnek Sarah Mitchelltől, akit elismert koreográfusként és táncosként több mint egy évtizedes munkakapcsolat fűz Aguilerához. (A 2010-es Burlesque – magyarul A díva – című filmen dolgoztak együtt.)

Megismerkedhetnek továbbá a sztár stylist- és sminkes, ún. glamstáblával, akiknek segítségével a vendég kipróbálhatja Aguilera néhány ikonikus megjelenését, “look”-ját, is kipróbálhatja, az eredményt pedig egy budoárfotózáson dokumentálják is.

Az élmény az énekesnő Las Vegas-i fellépésére szóló VIP-jegyekkel és a kedvenc éttermébe szóló vacsorameghívással válik teljessé. A résztvevők Aguilera wellness-/felnőttjáték-márkája, a Playground termékeiből is hazavihetnek némi szuvenírt.

Fotó: Victor Leung/Airbnb

Fotó: Victor Leung/Airbnb

Itthoni idő szerint február 22-én, csütörtökön este 21 órától nyílik meg a foglalás. Mivel nem nyereményjátékról van szó, nagyon is számít a gyorsaság: aki elsőként csap le a lehetőségre, az találkozhat Christina Aguilerával. Azzal azonban számolniuk kell a vendégeknek, hogy a foglalás nem tartalmazza a repülőjegyeket, vagyis saját maguknak kell megoldaniuk az utazásukat Las Vegasba, majd onnan haza.

Forrás: Airbnb
Kép(ek) forrása: Nyitókép: Victor Leung/Airbnb