Life FIRSTCLASS 2024. 03. 21.

Erotikus táncórával tér vissza a Budapesti Színházak Éjszakája

Öt év kihagyás után tér vissza a Budapesti Színházak Éjszakája: reggeli jógaóra, belvárosi futás és erotikus táncóra is lesz. Egyetlen karszalaggal látogatható minden program.

Új szlogennel és új ötletekkel születik újjá a Városmajori Szabadtéri Színpad és a Kristály Színtér csapatának szervezésében a Budapesti Színházak Éjszakája március 23-án. A programok több mint fele akár előzetes regisztráció nélkül is látogatható: a kulisszajárásokon és a nyilvános próbákon túl egyéb izgalmas események is várnak az érdeklődőkre, mint például egy reggeli jógaóra Jordán Adéllal, belvárosi futás Száraz Dénessel, vagy erotikus táncóra Szabó Győzővel.

Az érdeklődők megtanulhatják a kellékbor elkészítését, bepillanthatnak a báb- vagy maszkkészítés rejtelmeibe, gyorstalpaló színészképzésen is részt vehetnek, vagy rendezővé, jelenetíróvá is válhatnak egy-egy program erejéig. A különböző koncertek és fellépések mellett a többi között A dzsungel könyve, A kastély, a Házasságon innen, házasságon túl, vagy a Holtverseny című előadásokon is részt vehetnek a karszalaggal rendelkezők, sőt az esemény szlogenjét címében megjelenítő előadás, a Minden egy is ezen a napon mutatkozik be a nagyközönség előtt.

A rendezvényre rekordszámú, 43 színház jelentkezett. Az alapkoncepció megmaradt: a színházak saját épületükben, társulatuk és munkatársaik által kitalált és megvalósított programokat kínálnak a nézőknek. A 250 különböző program idén is egyetlen karszalaggal látogatható 5800 forintért.