Life Erdős Norbert 2024. 03. 22.

Új streamingszolgáltató jön Magyarországra, brutális kínálattal

Iszonyat mennyiségű tartalommal dobbant el május közepén az HBO-t váltó MAX szolgáltatás Magyarországon. A sportkedvelők most nagyon figyeljenek!

Véssétek be jól a dátumot a naptárba, mert május 21-én váltja az HBO Maxet a simán csak Max nevű streamingszolgáltatás Európa-szerte (így Magyarországon is), ami olyan szinten alakítja át a nagy múltú filmipari óriást, hogy attól többen hátast fognak dobni – legalábbis ezt ígéri a Warner.

A cég közleménye szerint a Max egyesíti az HBO Max tartalomkínálatát, a Discovery nem fikciós műsorait, valamint az Eurosport prémiumszolgáltatását. És most kapaszkodj meg:

a Max lesz az egyetlen platform, ahol a 2024-es Párizsi Olimpiai Játékok minden pillanatát élőben lehet látni.

A Max több mint kétszer annyi tartalmat kínál majd, mint jelenleg az HBO Max, és ebben még nincsenek benne az élő sportesemények. A Sárkányok háza második szezonjának premierje is az új platformon lesz június 17-én, már itt is az előzetese.

 

Az előfizetők hozzáférhetnek majd a Warner Bros. filmjeihez, mint a Barbie, az Aquaman és az Elveszett Királyság vagy a Wonka; a Sony Pictures kínálatából pedig a Pókember- és A védelmező-filmekhez, illetve a Gran Turismóhoz; a Universal Studiostól a Feledés, a Lady Bird és a Mamma Mia!-filmek; az HBO saját gyártásában készült The Last of Us, A Fehér Lótusz, az Eufória, a True Detective: Night Country, A rezsim, A szimpatizáns, Az elátkozott: Robert Durst halálos élete második évada és a hamarosan érkező The Franchise című új vígjáték lesz a kínálat része.

Új saját gyártású tartalmak is érkeznek: A Pingvin, a Stephen King Az című regényén alapuló Welcome to Derry és az új lengyel politikai thriller, az Eastern Gate.

A sportcsomag tartalmai közé tartoznak a jövőben: a Grand Slam tenisztornak, a kerékpáros versenyek (Giro d’Italia, a La Vuelta a Espana és a Tour de France, valamint a Tour de France Femmes, a Le Mans-i 24 órás autóverseny és minden jelentős télisport-világbajnokság és -világkupa.

A Max többféle csomagot, több előfizetési szintet kínál majd, az árakat azonban egyelőre nem árulák el, de csak néhány nap, és azokat is megtudjuk. A sport kiegészítőcsomag mindegyik alapcsomaghoz hozzáadható.

Standard csomag

  • A felhasználók egyszerre két eszközön streamelhetnek tartalmat.
  • A tartalom Full HD-felbontásban lesz.
  • Maximum 30 letöltésre lesz lehetőség a tartalom offline nézéséhez.
  • A párizsi olimpia a csomag része.

Prémiumcsomag

  • A felhasználók egyszerre négy eszközön streamelhetnek tartalmat.
  • A tartalom elérhető lesz Full HD- vagy 4K-felbontásban, illetve Dolby Atmos hanggal.
  • Ebben a csomagban lehetőség nyílik maximum 100 letöltésre a tartalom offline megtekintéséhez.
  • A párizsi olimpia a csomag része.

És nem kell aggódni azoknak sem, akik jelenleg HBO Max-előfizetők, ugyanis megmarad a jelenlegi profiljuk és megtekintési előzményeik. A legtöbb esetben pedig az HBO Max-alkalmazás automatikusan frissül a Max-appra. A Eurosport prémium SVOD-előfizetők a következő hetekben tájékoztatást kapnak majd a Max-előfizetés módjáról.

 

Forrás: Warner Bros. Discovery