Life Fehér Patrik 2024. 03. 27.

Hivatalos Spongyabob-étterem nyílik

Gyakorlatilag a mesebeli Rozsdás Rákolló hamburgerezőt ülteti át a valóságba a franchise-tulajdonos Nickelodeon, gyerekek és felnőttek nagy örömére.

Durva, de 25 évvel ezelőtt, 1999-ben indult a Spongyabob Kockanadrág rajzfilmsorozat. A mostani gyerekek mellett a szüleik gyerekkorába is beférkőzhetett a sárga szivacs és haverjai, így igazi közönségkedvencről van szó. Eddig 14 évad készült a sorozatból, de mozifilmeket is láthattunk már a főszereplőkkel.

Egy igazán magas labdát azonban eddig nem csapott le a Nickelodeon. Egészen mostanáig vártak arra, hogy a franchise-ból éttermet csináljanak a valóságban – ugyebár az alap adott a Rozsdás Rákolló révén.

Erre elsőként Brazíliában, Sao Paulóban kerül sor

még idén áprilisban, hogy egy ezer négyzetméteres, 254 fő befogadására alkalmas, többek között burgerekben utazó étterem nyílik. A hely nem egy az egyben a Rozsdás Rákolló másolata lesz, számos tematikus területre osztják fel a többszintes épület belterét. A négy különböző ételsarok mellett egy bolt és két kifejezetten gyerekeknek megálmodott zóna is helyet kap majd az épületben a Nickelodeon szerint – írja a The Hollywood Reporter.

A négy kajazóna is különböző témák szerint lesz berendezve. Háromról ki is derült, milyenek lesznek: az első egy általános Bikinifenék-hangulatot áraszt majd, a második a Repülő Hollandi szellemhajóját idézi meg, a harmadikban Spongyabob ananászházában érezhetjük magunkat. Az egyik gyerekzóna témáját is elmondták, ez Szandi, a mókus üvegburkos házát idézi majd meg.

Forrás: The Hollywood Reporter
Kép(ek) forrása: Amy Sussman/Getty Images