Life Fehér Patrik 2024. 04. 25.

Legendás világsztár érkezik a Szigetre

Eddig sem szűkölködött ismert nevekben a legnagyobb magyar zenei fesztivál idei felhozatala, azonban a lista olyan névvel bővült, akire senki sem gondolt.

Azt hittük, a Sziget a márciusi bejelentésével lezárja a nagy nevek 2024-es névsorát, azonban nagyobbat nem is tévedhettünk volna. Csütörtökön egy budapesti sajtórendezvényen ugyanis elárulták,

a nyitónap főfellépője Kylie Minogue lesz.

A többszörös platinalemezes ausztrál énekesnő napjainkban is aktuálisnak mondható, 2023 nyarán nagyot ment Padam Padam című slágere. A Grammyt is elnyert dal az előadó legfrissebb, Tension című albumán hallható, melyet a kritikusok remekül fogadtak.

A világhírű popsztárnak a zenei világra gyakorolt jelentős hatását egy komoly elismeréssel is díjazták: Kylie Minogue kapta idén a BRIT Music Awards “Global Icon” különdíját, melyet az igazán kivételes művészeknek ítélnek oda – 2021-ben például Taylor Swiftnek adták. A Globális Ikon díjat Dua Lipa adta át Minogue-nak, akit “a pop örökös királynőjeként” nevezett.

Kylie Minogue (Kép: Lionel Hahn/Getty Images)

Kylie Minogue (Kép: Lionel Hahn/Getty Images)

Kylie Minogue ezt megelőzően 2008-ban és 2014-ben is járt Magyarországon, újabb fellépésére már nem kell sokat várni. Hogy kikkel osztja meg a Sziget Nagyszínpadát, itt megtudhatod:

Forrás: Sziget