Life Fehér Patrik 2024. 05. 03.

Mesebeli repülő házban alhatsz ingyen

Megvan a Fel lufikkal levegőbe emelt háza? Az animációs film látványos jelenete most egy trükkel valósággá vált, és akár te is alhatsz benne!

A minap már beszámoltunk nektek arról, hogy az Airbnb az előttünk álló nyárra egy Ikonok elnevezésű, ingyenesen lakható, különleges szállásokat felvonultató akcióval készül. Ennek egyik leglátványosabb tagja a Ferrari-múzeum szállássá alakítása, melyről lentebb is olvashattok.

Azért nem mehetünk el azon szállás mellett sem, mely cikkünk apropóját adta. Az új-mexikói (USA) Abiquiú városában ugyanis megépült a Fel animációs filmből ismert ház, mellyel a nyugdíjas főhős, Carl Fredricksen léggömbök segítségével Dél-Amerikába repült.

A ház rendkívül részletes kialakítású, a belső tér berendezése épp olyan, mint a filmben, az első bútortól az utolsó képig. A szerencsés utazók átélhetik azokat a kalandokat, melyekben a Carl mellé csapódó cserkészfiúnak is része volt (túrázás, piknikezés, csillagles) – olyan házimunkákkal együtt, mint a ház őrzése és a posta behordása.

4 fotó megtekintése

A tetőre és a kéményekre 8 ezer héliumos lufit kötöttek. Ezek önmagukban nem képesek megemelni az ingatlant, de ez az élmény sem marad el, a munkát elvégzi egy daru.

A kalandra május 14-ig lehet jelentkezni, részletek itt olvashatók. Ha érdekel a Ferrari-féle szállás, arról itt találsz infókat:

Forrás: Airbnb
Kép(ek) forrása: Nyitókép: Airbnb