Life FIRSTCLASS 2024. 05. 18.

Focirajongóknak kedveskedik a magyar rövidital

Piros-fehér-zöld labdát idéző dizájnnal jelentkezik az Unicum a nyári futball-Eb előtt. A felejthetetlen focilegendákat, a mérkőzések izgalmas pillanatait és a közös szurkolás örömét ünnepli a márka limitált kiadású palackjával.

Látványos cselek, igazi bravúrok elevenednek meg az Unicum 2024-es futballpalackján, amely a Hajrá Magyarok! felirattal nemcsak a bajnokokat és a válogatottat éljenzi, hanem az együtt átélt izgalmakat és az elsöprő erejű közös szurkolást is ünnepli. A különleges, nemzeti színeket is idéző külső a jól ismert és közkedvelt gyógynövénylikőrt, az eredeti Unicumot rejti.

“Az Unicum focipalackkal egyrészt az Európa-bajnokságra öt győzelemmel és három döntetlennel, egyenes úton kijutott magyar válogatott előtt tisztelgünk. Másrészt a csapat korábbi és leendő sikerei mellett a semmi mással össze nem hasonlítható, közösen átélt szurkolói élményt ünnepeljük. Hiszen a bajnokok dicsősége nem lenne teljes a szurkolók elkötelezettsége, öröme nélkül” – mondta Zwack Sándor, a Zwack Unicum Nyrt. igazgatóságának elnöke.

Limitált kiadású palackot kap a foci-Eb-re a magyar rövidital

Az egyedi üveg nemcsak a koccintásnál mutat jól, hanem egy illusztris társasághoz csatlakozik: az Unicum 2010 óta jelentkező futball- és sporttematikájú palacksorozatának legújabb tagja. A gyűjtők polcán méltón helyet foglalhat a 2022-es, őszi futballszezont éljenző üveg, a 2021-es Eb szurkolói kiadás, vagy a legendás 2016-os Puskás Palack mellett, amely Puskás Öcsi 1966-os utolsó profi meccsének 50. évfordulójára készült.

A 0,5 literes focipalack a Zwack webshopján, mintaboltjában, illetve a kiskereskedelmi üzletek polcain kapható korlátozott darabszámban, így a szurkolók is koccinthatnak vele a magyar válogatott Svájc, Németország, végül Skócia elleni mérkőzései alkalmával.

Forrás: Zwack Unicum
Kép(ek) forrása: Nyitókép: Arpad Kurucz/Anadolu via Getty Images