Life Kovács Miklós 2024. 08. 20.

Hamarosan nyit a babarózsaszín álomszállás

Aki igazi gyerekkori álommal akarja meglepni párját, annak itt a lehetőség, most életnagyságú babaház várja a vendégeket.

Az Airbnb kínálatában mindig kiemelt szerepet kaptak a különleges szálláshelyek, a kalandkereső utazók pihenhettek már a Szent Pál székesegyház rejtett könyvtárában, és dagonyázhattak Shrek életnagyságú mocsarában. A sor most egy igazi rózsaszín álommal bővült, a szerencsés vendégek egy életnagyságú Polly Pocket-házba látogathatnak el. 

A Polly Pocket egy zsebméretű, világszerte ismert babaház, amely idén ünnepli a 35. születésnapját. Ennek apropóján épült belőle egy akkora verzió, amelyben már nemcsak a fantázia szülte karakterek férnek el, hanem hús-vér emberek. 

5 fotó megtekintése

A Massachusetts állambeli (USA) Littleton kisvárosban található babaház 12 méter magas, a vendégek három egyéjszakás tartózkodás egyikére jelentkezhetnek szeptember 12. és 14. között, a gyerekkori álom megélése pedig 89 dollárba (31 ezer Ft) kerül fejenként. Az összeg jelképes: a Polly Pocket 1989-es debütálására utal.

A foglaláson szabad helyekre lecsapók beléphetnek Polly világába, ahol felpróbálhatják Polly ikonikus ruháit, haj- és körömkiegészítőkkel teli fiókokra bukkanhatnak, barátságkarkötőket készíthetnek, a retró hűtőszekrényből pedig finom falatokat vihetnek piknikezésre.

Ha elfáradtak, akkor a nappaliban lazíthatnak pattogatott kukoricával, filmet bámulva, és rengeteg párnával, szundíthatnak Polly kihúzható kanapéján, vagy összebújhatnak az életnagyságú Action Park sátorban, ami mindössze  pár méterre van a fő “épülettől”.

Foglalni augusztus 21. és 28. között lehet, akik lecsúsznak azok pedig vigasztalódhatnak a második körrel: legközelebb szeptember 16. és október 6. között újra látogatható lesz a cukormázas szálláshely.

Forrás: Airbnb
Kép(ek) forrása: Airbnb Newsroom