Magic Fehér Patrik 2023. 03. 27.

Nem fukarkodik, új házat vett a rekorder lottónyertes

Mindezt azok után, hogy nemrég Hollywoodban is vett egy luxusvillát.

Edwin Castróról nem olyan régen már beszámoltunk egyszer: ő az a 30-as éveiben járó amerikai férfi, aki novemberben megnyerte minden idők legnagyobb lottónyereményét, ő zsebelhette be a Powerball 2,04 milliárd dolláros fődíját. Ebből az adók után maradt kb. 365 milliárd forintnak megfelelő összeg, anyagi gondjai tehát nem nagyon lesznek, ha okosan költekezik.

Első körben rögtön vett is egy hollywoodi luxusvillát, melyet itt mutattunk be:

Hollywoodi luxusvillát vett nyereményéből a rekorder lottógyőztes

Mindez azonban nem volt elég: a Dirt értesülései szerint Castro szülővárosában, a kaliforniai Altadenában is vett egy új házat. A 3,983 millió dollárba (1,426 milliárd forintba) kerülő ingatlan jóval szerényebb, mint a hollywoodi új otthon, de 5 háló- és 5 fürdőszobájával itt is szégyenkezés nélkül fogadhat vendégeket.

A telken már 1953-ban állt egy ház, ám előző tulajdonosa leromboltatta azt, és a helyére a 2010-es évek elején épített egy nagyobb, japán stílusú otthont. A 405 négyzetméteres épület, melynek egyik hálószobáját hangszigetelt moziteremmé, egy másikat pedig művészeti stúdióvá alakították, mindössze párperces autóútra fekszik attól a benzinkúttól, ahol Castro a nyertes lottószelvényét vette.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Dirt (@dirtdotcom) által megosztott bejegyzés

Van még egy-két érdekesebb rész az ingatlanban, ilyen például a sós vizes medence, illetve a két beállós garázs 3 Tesla-töltővel, de igazán az elhelyezkedése teszi vonzóvá: Altadena alapvetően egy nyugisabb előváros Los Angeles agglomerációjában, utcáin égbe magasodó pálmafákkal, a közelben pedig számos túraútvonallal az Angeles National Forest lankáin.

Forrás: Dirt
Kép(ek) forrása: Nyitókép: Google Maps