Magic Fehér Patrik 2023. 03. 31.

Így kaphatsz néhány százezerért Bugattit

A Bugatti és a Master & Dynamic együttműködésében készült fej- és fülhallgatókkal azok is élvezhetik a francia luxusautómárka hangélményét, akiknek nincs Bugattijuk.

A hang mindig is fontos része volt a Bugatti-élménynek, a Type 35 sornyolcasának üvöltésétől kezdve a Chiron fejlett W16-osának erőteljes morajáig

– ezzel a felütéssel vezette fel a francia luxusmárka legújabb együttműködését és annak eredményét. A Bugatti ugyanis összefogott a prémium fej- és fülhallgatókat gyártó Master & Dynamic nevű céggel, és piacra dobtak három terméket is.

14 fotó megtekintése

Mindhárom újdonságról elmondható, hogy a munka dandárját a new york-i központú audiovállalat végezte, a Bugatti inkább csak a megjelenésbe szólt bele. Ez azonban nem csak a logók elhelyezésében merült ki: a színválasztásnál a Bugatti-örökségnek megfelelő árnyalatokkal játszottak, ilyen például a francia versenykék, vagy a sötét narancs, mely a sebességrekorder Chiron Super Sporton jelent meg.

Így kaphatsz néhány százezerért Bugattit

Emellett különféle mintázatok terén és az anyagválasztásnál is ott volt a Bugatti, amikor a fejhallgatók készültek. A füleket takaró hangszórók külső oldala a hűtőmaszkokat idézi, és a könnyű, de erős berilliumból készült. Emellett magnéziumot és alumíniumot is használtak a termékeknél, ugyanúgy, ahogy a hiperautók esetében is.

Így kaphatsz néhány százezerért Bugattit

A trió csúcspéldánya az MW75 nevű vezeték nélküli fejhallgató, mely aktív zajszűréssel rendelkezik és egy töltéssel 32 óráig használható. Szép darab azért az MG20 is, mely elsősorban a gamerek igényeit elégítheti ki, azok pedig, akik nem akarnak vaskos dolgokat a fejükre vagy a nyakukba tenni, választhatják az MW08-at is: az earbudok szintén aktív zajszűrősek, üzemidejük pedig 42 óra.

Így kaphatsz néhány százezerért Bugattit

A limitált kiadású audioeszközöket március 30-án kezdték árulni. Az MW75 forintra átszámítva 266 ezerbe, az MG20 228 ezerbe, az MW08 171 ezerbe kerül.

Forrás: Bugatti