Magic Erdős Norbert 2023. 05. 08.

Elbűvölő a Harry Potter-okostelefon

Mondjuk ki bátran: varázslatos a Harry Potter inspirálta Xiaomi Redmi Note 12 Turbo. Még azoknak is tetszeni fog, akik egyébként nem Potter-rajongók.

2022 októberében mutatkoztak be a Xiaomi új belépő  és középkategóriás készülékei a Redmi Note 12 szériával, és nemrég bejelentették, hogy új taggal bővül a család, méghozzá a Redmi Note 12 Turbóval. Chipset tekintetében a Snapdragon 7+ Gen 2 található a készülékház alatt, amihez maximum 16 GB RAM memória és 1 TB tárhely társulhat. Ennyi már bőségesen elég ahhoz, hogy zökkenésmentesen ki tudja használni a telefon 120 Hz-es Full HD+ OLED kijelzőt és a 64 MP-es kamerát.

A kameraszigetet teljesen elhagyták a dizájnerek (a többi gyártó is megtehetné!) és háromféle alapszín közül lehet választani: Xinghai Blue, Carbon Black és Ice Feather White. De ha ez nem elég, és imádjuk J. K. Rowling munkásságát, akkor itt a Harry Potter Edition.

Kegyetlenül jól néz ki a Harry Potter-okostelefon

A díszdoboz már önmagában egy ajándék, de van benne még tematikus tok, A tekergők térképének álcázott kézikönyv, a sikeres felvételről tájékoztató levél, matricák és kitűzők. A dizájnon túl egyedi töltőképernyő, valamint háttérképek és témák juttatják el a csúcsra azt, aki megvásárolja ezt a készüléket.

Az akkumulátor 5000 mAh-s és 67 W-os vezeték nélküli gyorstöltést támogat. Van itt még jackcsatlakozó, infra, ujjlenyomat-olvasó és Android 13-ra épített MIUI 14 operációs rendszer.

Kegyetlenül jól néz ki a Harry Potter-okostelefon

Kínában 2399 jüanért, durván 122 ezer forintért lehet megvásárolni a Redmi Note 12 Turbo Harry Potter Editiont, amelyben 12 GB RAM dolgozik, a tárhely 256 GB. Arról, hogy a gyártó nemzetközi forgalmazásban is gondolkodik-e, egyelőre nincs infó, de például az eBay-en és az Amazonon simán megvásárolhatja bárki, a készülék árán felül a megfelelő szállítási díjat kicsengetve.

Akkor most bontsuk ki, és dobjunk közösen egy hátast!

Kép(ek) forrása: Xiaomi