Magic Fehér Patrik 2023. 05. 26.

Formabontó luxus-toronyházat épít a Bugatti

Új fába vágja a fejszéjét a Bugatti: a luxusautómárka összefogott egy ingatlanfejlesztő céggel, hogy megépítsék Dubajban az első Bugatti-féle toronyházat. Meg kell hagyni, a tervek látványosak.

Időről időre igyekszik valami olyat adni rajongóinak, illetve autóik tulajdonosainak a Bugatti, mellyel elmélyítheti a márka iránti szenvedélyt és elkötelezettséget. Legújabb projektjük minden eddiginél nagyobb, ugyanis belépnek az ingatlanpiacra: a Bentley példáját követve luxus-toronyházat építenek, benne méregdrága lakásokkal. A képre kattintva galéria nyílik!

8 fotó megtekintése

A beruházás helyszínéül Dubajt választották: a Bugatti összefogott egy helyi ingatlanfejlesztő céggel, a Binghattival, akikkel közösen egy olyan tornyot álmodtak meg, mely mindkét márka “gazdag és változatos kreatív örökségét” megjeleníti. Tény, hogy az épület homlokzata látványosan néz ki az elsőként megjelent látványterveken.

Formabontó luxus-toronyházat épít a Bugatti

A belső világról még nem közöltek képeket, azt azonban már tudni lehet, hogy összesen 182 lakás kap majd helyet a toronyban – ebből 11 a csúcsok csúcsát képviseli majd. Ismertették azt is, hogy saját, a Riviéra által inspirált strand is épül a Bugatti Residences tövébe privát medencével és jakuzzival, de egy fitneszklub és egy séf szolgáltatásait is igénybe vehetik a lakók. A 11 penthouse lakói emellett két, a garázsból a lakásukig vezető autós liftet is kapnak majd, azaz saját Bugattijukkal szinte ajtójuk elé parkolhatnak le a sokadik emeletre.

Formabontó luxus-toronyházat épít a Bugatti

Formabontó luxus-toronyházat épít a Bugatti

A tervezők nagy hangsúlyt fektetnek majd a berendezésre, a hivatalos közlemény szerint tágas terek és kifinomult anyaghasználat jellemzi majd az otthonokat. Hogy mennyiért és mikortól lehet majd beköltözni a Bugatti Residencesbe, arról még nincsenek információk.

Forrás: Bugatti