Magic Fehér Patrik 2023. 10. 23.

Gyémántok ezreit tették egy iPhone-ra a Ronaldo által kedvelt ékszercégnél

Kicsinosítanád okoseszközeidet? Ha mélyen a zsebedbe nyúlsz, olyan iPhone 15-öt, okosórát és fejhallgatót kapsz, melyektől gyémántcsömöröd lesz.

Napjainkban az Apple iPhone-ja az egyik, ha nem a legnépszerűbb telefon, épp ezért nem meglepő, hogy vannak, akik egy vagyont is hajlandóak arra áldozni, hogy készülékük kitűnjön a tömegből.

A fenti cikkben az orosz Caviar luxuselképzelésével találkozhattok. Nem ők azonban a piac egyeduralkodói, sőt: a Golden Concept olyan ügyfeleket is a soraiban tudhat, mint a Kardashian-család vagy Cristiano Ronaldo.

Új csomagjukkal nem kispályázik a svéd cég, kimondottan a milliárdosokat célozták meg a The Billionaire’s Gadgets (A milliárdos kütyüjei) nevű összeállításukkal. Ebben tényleg minden megtalálható, amire napjainkban egy embernek szüksége lehet: okostelefon – mi más, mint iPhone 15 Pro Max -, két Apple Watch okosóra-ház, illetve egy Airpods Max fejhallgató.

De mitől lesz ez a milliárdosok kütyücsomagja? Hát a 7586 gyémánttól, melynek minden egyes darabját kézzel illesztették a mobil platinából készült hátlapjára, az órákra, illetve a fejhallgató fület takaró részeire, ahova szintén jutott némi platina.

A szett minden egyes darabja hosszú ideig készült és rengeteg gyémántot tartalmaz, ezért az átláthatóság kedvéért egy táblázatba rendeztük nektek a legfontosabb adatokat. Kiemelendő még, hogy a két óraszíj könnyen cserélhető, és amíg az egyik az Apple Watch “agyát” tartalmazza, addig a másikba egy igazi óra pattintható – honnan máshonnan, mint Svájcból beszerezve.

A kütyü neve Hány gyémántot tartalmaz? Mennyi ideig készült?
iPhone 15 Pro Max 2448 (36,72 karát) 136 óra
Iced Out Royal szíj 3066 (27,59 karát) 173 óra
Airpods Max 1395 (41,85 karát) 160 óra
Racing Sport Ultra szíj 677 (6,98 karát) 39,5 óra

Mindezt kézzel készült, fekete tölgyfadobozban kapja meg a vásárló. Alapesetben fehér bőrbelsővel érkezik a szett 250 ezer dollárért (90 millió forintért), de nyitottak a változtatásra, a vevő preferenciáinak megfelelően bizonyos mértékig személyre lehet szabni a megjelenést.