Magic Fehér Patrik 2024. 03. 19.

Új show indul a valaha volt legnagyobb pénzdíjjal

Úgy néz ki, valóra válik az első számú youtuber álma, ugyanis hivatalosan is készülőben van a showműsor, ahol minden rekordot megdöntő nyereménnyel gazdagodhat a győztes.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a YouTube legsikeresebb tartalomgyártója, a cikkünk születése idején csak a főcsatornáján 245 millió követővel rendelkező MrBeast szeretne egy olyan tévéműsort elkészíteni, melyben kioszthatja a történelem legnagyobb fődíját. A mérce 4,155 millió dollár (1,5 milliárd forint), ezt kell túlszárnyalnia, előbbit még 2001-ben állítottak be Hollandiában.

Úgy néz ki, a régóta dédelgetett álom valóra válik. Szigorúan véve ugyan nem tévéműsorról van szó, de az Amazon Prime streamingszolgáltatóval közös produkció gyakorlatilag ugyanolyan showműsor lesz, mint amit megszokhattak a tévénézők – leszámítva

az ötmillió dolláros (1,824 milliárd forintos) fődíjat.

A Beast Games névre hallgató realityszéria keretein belül ezer játékos küzd majd különböző, a YouTube-videók témáihoz hasonlóan őrült vagy épp agyament feladatokban egymással. Egyéb konkrétumokat nem árultak el a műsorral kapcsolatban, csupán azt, hogy egyedül a streamingszolgáltatón látható majd a rekorddöntő alkotás.

MrBeast (Kép: Rich Storry/Getty Images)

MrBeast (Kép: Rich Storry/Getty Images)

“A célom az, hogy megalkossam a lehető legnagyszerűbb show-t, és bizonyítsam, hogy a youtuberek más platformon is sikeresek lehetnek” – fogalmazott MrBeast, civil nevén Jimmy Donaldson. “Az Amazon rám bízta a kreatív irányítást, amire szükségem is van. Remélem, büszkévé teszem a YouTube-közösséget.”

Forrás: Amazon Prime
Kép(ek) forrása: Nyitókép: CJ Hicks/USA Network/NBCU Photo Bank/NBCUniversal via Getty Images