Magic Fehér Patrik 2024. 04. 01.

Ez az igazi álommeló: azért fizetnek, hogy luxusban élj

Egy friss munkalehetőségnek köszönhetően pénzt is lehet keresni a világ luxushoteljeinek bejárásával, ráadásul nem is keveset. Csupán a szolgáltatásokat kell használni, majd véleményezni őket.

Sokak álma, hogy egyszer luxushotelben töltsenek el néhány éjszakát, kihasználva minden szolgáltatást. Vannak emberek, akiknek ez a mindennapokat jelenti, ugyanis bőven van pénzük ilyesmire. Az azonban már nem mindegy, hogy az ember mit kap a pénzéért: a gazdagok is bőven megválogatják, mire költenek.

Ez fontos az olyan cégeknek, melyek épp ezt a réteget szolgálják ki. A Velloy nevű vállalat fő profilja különféle klubtagságok és az ehhez társuló kártyák kezelése, melyeket a tulajdonosoknak elég csak felvillantani a luxushotelek recepcióján, és kb. máris megnyílnak előttük a legjobb lakosztályok ajtajai. Ügyfeleik megtartása érdekében érthető, hogy csakis a legjobbat szeretnék nyújtani, megválogatva a helyek listáját, ahová érvényes a kártyájuk.

Épp ezért keresnek egy embert, aki aktívan teszteli a világ luxushoteljeit és azok szinte minden szolgáltatását a szobaszerviztől az étteremig. Az elvárás az, hogy havi négy hotelről szülessen mindenre kiterjedő értékelés, képekkel együtt, melyet a Velloy-klubtagok elolvashatnak. A munkát elnyerő ember megbízatása egy évig tart, és vihet magával az útjaira plusz egy főt is.

Ez az igazi álommeló: azért fizetnek, hogy luxusban élj

Ez idő alatt kiadása egyáltalán nem lesz: első osztályon repkedhet, állnak minden étel- és italfogyasztást, és még költőpénz is jár az évi 50 ezer fonton (23 millió forinton) felül, melyet fizetésként kap a szerencsés. Az állásra május 9-éig lehet jelentkezni itt.

A Velloy egyébként korábban már hirdetett egy még nagyobb fizetéssel kecsegtető állást is, arról itt olvashatsz:

Forrás: TimeOut
Kép(ek) forrása: Getty Images