Magic Baka Gábor 2024. 07. 09.

Magyar céggel dolgozik a luxusórás elit lovas verseny

A svájci luxusóra-márka, a Longines Magyarországon, hazai stábbal, magyar lovasokkal, készítette el a díjugratásról szóló kisfilmsorozatát.

A luxusóráiról ismert Longines, a Longines Global Champions Tour névadó és időmérő partnere új, inspirálónak szánt sorozatában a világ legjobb díjugratóinak elképesztő útjain és erőfeszítésein keresztül mutatja be a díjugratás látványos, ugyanakkor mélyen emberi világát.

Kép: Pintér Leo

Kép: Pintér Leo

A nyolcrészes, Rising Above című széria ráadásul magyar alkotás, koncepciójának megálmodója és kivitelezője az ACG kommunikációs ügynökség. Az idén húszéves ügynökség, amely ACG_Stable néven saját versenyistállót is működtet, régóta küldetésének tekinti a hazai díjugratás népszerűsítését. A Longines megbízását követően sikerült elérni, hogy a teljes filmsorozatot hazai helyszíneken, magyar stábbal és kaszkadőrökkel, valamint két fiatal hazai lovastehetség, Janik Anna és Kovács Roland közreműködésével forgathassák le. A látványos lovas jeleneteknek a Nemzeti Lovarda adott otthont.

Kép: Pintér Leo

Kép: Pintér Leo

A díjugratás legnagyobb nemzetközi ikonjai és feltörekvő sztárjai (Angelica Augustin Zanotelli, Christian Ahlmann, Edouard Schmitz, John Whitaker, Katrin Eckermann, Niels Bruynseels, Sanne Thijssen) is Budapesten mondták el, hogyan voltak képesek elszántsággal és állhatatossággal leküzdeni a mindennapi élet kihívásait és buktatóit. A versenyzők drámai történeteit Kovács István Young Director Award – Cannes Lions és a diák Oscar-díjként emlegetett Student Academy Award-díjas rendező vitte filmre, az ACG gyártópartnere a GoodKids Production volt, a produkció zenéjéért pedig a Schubert Music felelt.

Kép: Pintér Leo

Kép: Pintér Leo

Íme a sorozat első része:

Kép(ek) forrása: Pintér Leo