
A Louis Vuittontól nem áll túl távol a gasztronómia világa. Korábban már lehetett olvasni a First Classon egy olyan üzletükről, amely túllépett a mezei divatbutikok szintjén, és a francia luxusmárkához méltó étterem is került bele.
2025 nyarát azonban még inkább a divattól eltávolodva kezdte a márka, amikor megnyitották az olaszországi Forte dei Marmiban található üzletük előtt az első önálló fagyizójukat. A hely alapvetően egy klasszikus fagyisbódé, melyekkel Itália-szerte találkozhatnak az emberek a vasútállomásoktól a strandokig. Az ördög persze a részletekben rejlik: a színek, a mintázatok mind-mind a Louis Vuittonra utalnak, ahogy a kis kabalafigura, Vivienne is.
A kínálatban tízféle tradicionális ízvilágú fagylalt szerepel a márka tájékoztatása szerint, valamint két extra íz is. A Vivienne egy portugál tejből és mandarinból készült finomság, míg a Gaston fantázianév egy zucotto nevű süteményt idéz meg, melyben piskótát, földimogyorós karamellát és étcsokidarabokat is találni.