Style Kovács Miklós 2023. 02. 10.

Nincs ennél gengszterebb iPhone tok

Milliókat érő extravagáns, egyedileg dekorlát iPhone, ami a dél-amerikai utcai bandák világából merít inspirációt.

A Caviar újra nagy dobással állt elő. Az extravagáns, meghökkentő, feltűnő és drága telefontokjairól híres cég most a dél-amerikai gengszterek világát hozza el ebbe a kategóriába. Vadonatúj, egyedi tervezésű iPhone 14 Pro/Max termékcsaládjuk az utcai bandák motívumaira épít, vagyis akinek bejön Pablo Escobar stílusa, az arannyal kivert koponyák, kések, fegyverek, cirádás díszek világa, annak ez a tok tökéletes választás. 

Szó szerint gyilkos a dizájn, bandajelekkel, Calavera-koponyákkal, díszes pengékkel, láncokkal, pisztolyokkal dekorálták ki a kollekció darabjait. 

Nincs ennél gengszterebb iPhone tok

Arany, koponyák, virágok, halál, penge. Ilyen a drogkartellek romantikája

Az új dizájnok közül kiemelkedik a Notorious névre keresztelt csúcsmodell. Egy teljesen egyedi iPhone 14 Pro/Pro Max tokról van szó, amelynek hátlapját Pablo Escobar imádott Colt M 1911-es pisztolya díszíti. A Notorious váza a repülőgép iparban használt titán, amely egyes méregdrága svájci órákban is megtalálható. 

Olyan messzire mentek ezzel a konstrukcióval, hogy a hátlapra gravírozott lőfegyver külön fából készült markolatot kapott, és a titán mellett 24 karátos aranyat használtak fel alapanyagként. Ez a telefon szerves része, nem csak egy lepattintható dísz, a Colt M 1911-es így örökre a tulajdonossal marad, bárhová is megy. 

Nincs ennél gengszterebb iPhone tok

Bandaháborús kezdőszett a stílusos gengsztereknek

“A hírhedt drogbáró és terrorista, Pablo Escobar sosem vált meg Coltjától, élete utolsó napján is vele volt, a végső tűzpárbaj során”. – írta a Caviar sajtóközleménye. 

Escobar kedvence

Az M1911 egy félautomata, .45-ös kaliberű pisztoly, ami 1911-től 1986-ig volt az amerikai hadseregnél rendszeresítve. Először a Fülöp-szigetek és Amerikai Egyesült Államok között dúló háborúban alkalmazták, aztán az első világháborúban, a második világháborúban, a koreai háborúban és a vietnámi háborúban.

Aki ilyen módon akar az alávaló kokainkirály emléke előtt tisztelegni, annak nem árt sietnie, mivel csak 99 darab készül a külön díszdobozban érkező, egyedileg kialakított iPhone 14-esekből.

Nincs ennél gengszterebb iPhone tok

Amikor a főnök előveszi az aranytelót, akkor a srácok már tudják, hogy valaki szorulni fog

Az alap 128 GB-os iPhone 14 Pro modell ára 3,3 millió forint, az 1 TB-os csúcsmodell pedig 3,7 millió forintba kerül. A Notorious azonban nem az egyetlen egyedi tervezésű iPhone a Caviar Desperado kollekciójában. A vállalat két különböző egyedi dizájnt is kínál, a Curel és a Blade Black Editiont, valamint számos új kiegészítőt, ékszert és még egyedi Nike Airforce 1-et is.

Van egyéb gyilkos eszközzel dekorált darab is a kínálatban. (fotó: caviar)

Van egyéb gyilkos eszközzel dekorált darab is a kínálatban. (fotó: caviar)

forrás: Caviar