Style Erdős Norbert 2023. 04. 29.

2 milliós órával és egy Porschével menekült a filmsztár

Ryan Gosling lelépett a forgatásról egy méregdrága órával. Annyira megtetszett neki, hogy nem akarta visszaadni.

A világhírű rendező, David Leitch (Éjféli etetés, A Bourne-hagyaték, John Wick, Deadpool 2, A gyilkos járat) vezénylése alatt készült rövidfilm az idén 60 éves TAG Heuer Carrera kronográfnak. Az órát az 1950-es években rendezett, Mexikó északi határától a déliig tartó, háromezer mérföldes Carrera Panamericana rali ihlette, és az egyik legnagyobb presztízsű karórának számít a világon. Ha ilyennel jelensz meg a csuklódon, az nem csak azt üzeni, vastag a pénztárcád, de azt is, hogy kifogástalan a stílusod. 

A Londonban rendezett szülinapi gálán olyan hírességek voltak jelen, mint Patrick Dempsey (Trónok harca), Alexandra Daddario (True Detective) vagy Ryan Gosling (Őrült, dilis, szerelem, Drive – Gázt!, Rendes fickók, Kaliforniai álom, Szárnyas fejvadász 2049), aki egyébként a TAG Heuer egyik kiemelt márkanagykövete.

A rövidfilm főszerepére is a 42 éves Goslingot kérték fel, aki a forgatás végén még beszélget egy jót a rendezővel, aztán amikor az órát vissza kellene adnia, tereli a témát, és lelép a kronográffal, egy 930-as Porsche 911 Turbóba pattan és elhajt a helyszínről.

 

“Ez a reklám más, mint eddig bármi, amit csináltunk, vagy amit akár a TAG Heuer csinált valaha. Nagyon jó volt látni, hogy egy ilyen gyökerekkel és tradíciókkal rendelkező márka nyit a humor és a könnyedebb stílus felé” – nyilatkozta Gosling.

Porsche 911 (930) Turbo

Porsche 911 (930) Turbo – 260 lóerős hathengeres motor, 0-100 km/óra 5,5 másodperc, végsebessége 250 km/óra.

Forrás: TAG Heuer
Kép(ek) forrása: TAG Heuer