Style Fehér Patrik 2023. 11. 30.

Te is alhatsz Willy Wonka csokimámoros otthonában

Egyre nagyobb a felhajtás a hamarosan mozikba érkező Wonka-film miatt, most a legnagyobb rajongóknak kínálnak a filmhez illő szállást.

December 14-én érkezik a magyar mozikba a Wonka, a csokigyáros történetét feldolgozó alkotás, melyet a készítők gyakorlatilag az 1964-es Roald Dahl-regény előzménysztorijaként álmodtak meg. Nagy a várakozás a Timothée Chalamet főszereplésével készült film előtt, sikerének pedig a Warner Bros. igyekezett különféle keresztpromócióval is megágyazni.

Az ehető játékkontroller is ilyen volt, most pedig a filmstúdió a Booking.com szállásközvetítővel fogott össze. Felhúztak ugyanis New York és Los Angeles egy-egy neves szállodájában egy-egy olyan lakosztályt, melyek mintha egyenesen a csokigyár mesebeli világából keltek volna életre. A látványos lakosztályok csak ideiglenesen maradnak ilyen állapotban, a december 15-16-i, péntek-szombati napokra.

Te is alhatsz Willy Wonka csokimámoros otthonában

Ez azt is jelenti, hogy csak egy-egy pár élvezheti a különös hotelszobák kényelmét, mégpedig azok, akik a leggyorsabban lefoglalják azokat december 13-án magyar idő szerint este 6-tól. A szállások 12,15 dollárba (kb. 4200 forintba) kerülnek, de a Booking állja a reptéri fuvart, sőt, a jegyeket is a filmvetítésre.

Te is alhatsz Willy Wonka csokimámoros otthonában Te is alhatsz Willy Wonka csokimámoros otthonában

Az biztos, hogy csokiból és egyéb nyalánkságból nem lesz hiánya a leggyorsabb foglalóknak, akik, ha korábbi utazásaikkal elértek bizonyos bónuszszinteket a Bookingon, kapnak még egy extra csokoládés bónuszreggelit is távozáskor.

Forrás: Booking.com