Style Erdős Norbert 2023. 12. 20.

Forradalmi fülhallgatót dobott piacra a Huawei

Ebbe az apró fülhallgatóba annyi újdonságot belepakoltak, hogy nem is gondoltuk, mennyi lehetőség van még egy ilyen cuccban.

Európában december végén érkezik a boltokba a Huawei új open-ear fülese, amely olyat tud, amilyet még előtte egyik ilyen audioeszköz sem: egyrészt nem tesz különbséget a jobb és bal fülünk között, másrészt elég ráakasztani a fülünkre, nincs szükség arra, hogy beledugjuk a hallójáratba.

Forradalmi fülhallgatót dobott piacra a Huawei

A Huawei FreeClipet úgy alakították ki, hogy ne zárja ki teljesen a külvilágot, beszűrődhessenek a környezeti zajok, de ez ne rontson a zenehallgatás élményén. Így sokkal biztonságosabb a használata. A kínai vállalat több mint tízezer ember fülén alapuló felmérés segítségével alakította ki a formát.

A FreeClip fülesei felcserélhetők, szóval mindegy, melyik fülünkre akasztjuk, a rendszer tudni fogja, melyik van bal és melyik jobb oldalon, így a sztereó hangzással nem lesz gond.

A különleges füles egy feltöltéssel akár nyolc óráig bírja, a töltőtok használata esetén összesen 36 órát. A kínai gyártó 10 perces töltéssel három óra hallgatást is ígér, és összesen 40 perc kell hozzá, hogy teljesen feltöltsenek a fülre akasztható eszközök.

A Huawei FreeClip 200 euróra van beárazva, szóval nálunk durván 80 ezer forintért lehet majd hozzájutni az év végétől.

Forrás: Huawei