Style Erdős Norbert 2024. 02. 29.

Megtörténik: új részt kap a legendás vígjáték!

30 éve mutatták be a Csupasz pisztoly utolsó részét, melyben Leslie Nielsen brillírozott, műfajt teremtve bénázásával. Bejelentették, hogy új rész készül, megvan a főszereplő is.

A Csupasz pisztoly első részét 1988-ban mutatták be a mozik, a harmadikat 1994-ben. A 2010-ben elhunyt Leslie Nielsen olyan karaktert épített Drebin hadnagyból a három rész alatt, akit azóta sem feledünk, örökre beírta magát a film– és legfőképp a vígjátéktörténelembe.

Csak egy klasszikus jelenet, hogy felelevenítsük a dolgokat:

 

Nemrég pedig bejelentették, újra elkészítik a Csupasz pisztolyt, szóval reamke lesz belőle, méghozzá Liam Neesonnal a főszerepben, aki külsőre valamelyest hasonlít Nielsenre, meglátjuk, hogy színészi játéka felére-e hozzá. Az utóbbi években Liam Neeson pocsékabbnál pocsékabb szerepekben lubickolt – állítólag megfelelő összegért mindent elvállalt -, olyan messzinek tűnik a Schindler listája vagy a New York bandáihogy alig hisszük el, ezekben a filmekben bizony ő szerepelt.

Megtörténik: új részt kap a legendás vígjáték!

A Csupasz pisztoly felmelegített változata 2025 júliusában debütál a mozikban, rendezője Akiva Schaffer lesz, aki legutóbb a Chip és Dale: A Csipet Csapat “filmért” volt felelős, a forgatókönyvet Dan Gregor és Doug Man írja. A 72 éves Neeson jelenleg a Thug és a Cold Storage című thrilleren dolgozik, és négy további filmre van lekötve, köztük van a Csupasz pisztoly is.

Forrás: Deadline
Kép(ek) forrása: Getty Images