Style FIRSTCLASS 2024. 03. 24.

Nincs ennél jobb reptéri váró Európában

Letaszíthatatlan a trónról, sorozatban hatodszor választották a legjobbnak a Brüsszeli Repülőtér 2000 négyzetméteres, japán filozófiát is hasznosító lounge-át.

A világ különböző turisztikai célpontjait, látványosságait, tengerpartjait, vendéglátóipari létesítményeit stb. 1993 értékelő, rangsorló és díjazó World Travel Awards mára az iparág megkerülhetetlen tényezője lett, több díjazottjukról is írtunk már az elmúlt időszakban.

A repülőtéri várók eddig kimaradtak, pedig ezen a téren is évről évre kiválasztják az általuk legjobbnak ítéltet – Európában zsinórban hatodszorra nyert ugyanaz a hely.

A győztes, azaz az „Európa vezető repülőtéri várója” cím újbóli birtokosa 2024-ben is a Brüsszeli Repülőtéren található THE LOFT lett.

A hely a Toyota prémiumalmárkája, a japán teaszertartásokból kinőtt vendégszeretet/-látási filozófiáját, a omotenasit az autóinál is alkalmazó Lexus és a Brussels Airlines együttműködésének gyümölcse, melynek a partnerség 2018-as megkezdése óta minden évben sikerült elhódítani az elismerést.

Nincs ennél jobb reptéri váró Európában

A 2000 négyzetméteren elterülő lounge minden egyedülálló vendégigényt kielégít. Ott a központi bár, vannak kényelmes ülőhelyek a pihenéshez és egy tér a zavartalan munkához. A vendégeket belépéskor meleg Oshibori törülközővel kínálják meg. Shiatsu masszázsfotelek, extra Grohe zuhanyzók és csillagfényes mennyezetű pihenőszobák állnak rendelkezésre.

Az étkezési lehetőségek között meleg és hideg ételek szerepelnek, míg a Neuhaus Maîtres Chocolatier édes emlékeket készít. A Lexus-életérzést közvetítő házigazdák a hét minden napján 05.00-tól 21.00 óráig személyesen fogadják a vendégeket a THE LOFT-ban.

Kép: Lexus

Kép: Lexus

Az Európán túli egyéb régiókban kiosztott hasonló díjak mellett 2024-re a londoni Heathrow 3-as termináljában található Club Aspire Lounge nyerte el „a világ vezető repülőtéri várója” címet.

Forrás: Lexus
Kép(ek) forrása: Lexus