Style FIRSTCLASS 2024. 04. 01.

Még több telefonra jön a csúcsmobilos újítás

Egy frissítéssel még több készüléken válnak elérhetővé a Samsung mesterséges intelligencián alapuló funkciói.

Ahogy korábbi cikkünkben már megjósoltuk, a Samsung új One UI 6.1-es frissítésével még több készüléken válnak elérhetővé a Galaxy S24 szériával bemutatott, mesterséges intelligencián alapuló funkciók. Március 28-tól a Galaxy S23 sorozat, az S23 FE, a Z Flip5, a Z Fold5, a Tab S9 (5G és Wi-Fi) széria tulajdonosai is megkapják az újításokat.

A Bekarikázással keresés funkcióval a felhasználók egy mozdulattal beazonosíthatják, éppen milyen nevezetességet látnak. Az okostelefon kamerájával készített fotókat a Generatív szerkesztés segítségével akár a kép elkészülte után is tökéletesíthetik, a Samsung Notes alkalmazásban pedig a Jegyzetsegéddel készíthetnek egységes feljegyzéseket.

A mesterséges intelligenciára épülő Lassított Felvétel funkció extra képkockákkal jeleníti meg az akciódús momentumokat. A Chatsegéd az üzenetek megírásában ad támogatást: 13 különböző nyelvre képes lefordítani azokat, valamint a szöveg hangnemének finomításában is segítséget nyújt, a kontextusnak megfelelően generál javaslatokat.

Kép(ek) forrása: Samsung