Style FIRSTCLASS 2024. 06. 11.

Játssz velünk, és nyerj magyar szurkolói órát az Eb-re!

Közeleg a 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság, melyen a magyar válogatott is ott lesz. Ha részt veszel játékunkon, magyar színekbe bújtatott svájci karórát nyerhetsz!

Június 14-én a házigazda Németország Skócia elleni meccsével megkezdődik a 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság.

Hazánk 2020/2021 után újra ott lesz a tornán, a magyar válogatott a második napon, szombaton játssza majd első mérkőzését Svájc csapata ellen.

Magyarország és Svájc – új nyereményjátékunk keretében egyesül a kettő, ugyanis hamarosan egy magyar színekbe öltöztetett svájci órát sorsolunk ki a két nemzeti gárda összecsapásának végeredményét helyesen megtippelők között.

Játssz velünk, és nyerj magyar szurkolói órát az Eb-re!

Maga a szurkolói óra a nagy múltú Mathey-Tissot terméke, konkrétan egy 42 mm-es tokátmérőjű, alig 8 mm vastag, karcálló zafírüveggel rendelkező, allergénmentes nemesacél tokos, svájci kvarcszerkezettel szerelt darab. A 300 példányra limitált, egyenként sorszámozott kiadás különlegességét a speciális számlap, egyedi hátlap és a szíjak adják.

A fehér számlapon egyrészt igen ízlésesen jelenik meg a piros-fehér-zöld, míg a 6 órához helyezett dátumablak ellenpontjaként, egyetlen számként ott a 12-es, mely a „12. csapattagra”, azaz a szurkolóra utal. Az acél hátlapon újra ott látható a mart trikolórgrafika, a HUNGARY felirat – na és a sorozatszám –, míg szíjakból három szett jár: piros, fehér és zöld bőrszíjat is kap az óra gazdája, melyeket ráadásul könnyedén cserélgethet a hangulatához, öltözetéhez illően, ugyanis korszerű, rugós reteszes rögzítőt kaptak.

Kattints a képre, galéria nyílik!

6 fotó megtekintése

A különleges díszdobozban érkező MATHEY-TISSOT X TEAM HUNGARY Limited Edition bolti ára 95 ezer Ft, de tőlünk ajándékba is kaphatsz egyet, ha szerencséd van. Játssz velünk és legyél te a szerencsés nyertes!

A játékban való részvétel feltételei:

1. Kövesd be a First Class és a WMARK Instagram-oldalát!

2. Lájkold a First Class Insta-oldalán a játékfelhívást,

3. tippeld meg helyesen, hogy mi lesz a végeredménye a június 15-i Magyarország–Svájc mérkőzésnek,

4. a poszt alatt kommentben válaszolj erre a kérdésre: Melyik városban játszik a magyar válogatott Svájc ellen június 15-én?

5. Taggeld be egy ismerősödet, aki szereti a futballt!

A feltételeket teljesítő és helyesen válaszoló játékosok között sorsoljuk ki a nyereményt. A nyertest Instagram-üzenetben értesítjük.

A játék tovább részleteit a játékszabályzatban találod.

Sok sikert a játékhoz! Találkozzunk az Instagramon!