Life Erdős Norbert 2023. 04. 11.

A Marvel-csajok megmentik a világot és itt az első előzetes

Itt a Marvel következő blockbusterének első előzetese, amelyben a női szuperhősökön lesz a hangsúly.

Nem kérdés, a szuperhősfilmek Thanos legyőzése után lejtőre kerültek, már közel sem vonzanak annyi embert a mozikba, mint korábban. Ez annak is köszönhető, hogy a Disney és a Marvel beállította a futószalagot, közvetlenül a Star Wars gépezete mellé, és sorozatgyártásban tolják ki a szuperhősös filmeket, sorozatokat.

Nem csoda tehát, hogy a közönség megcsömörlött, borítékolható volt, hogy a mennyiség a minőség rovására fog menni. Rá is ment, gondoljunk csak A Hangya és a Darázs: Kvantumániára, a Fekete Párduc 2-re vagy az Örökkévalókra. Finoman szólva egyik sem ütötte meg a mércét, amelyet az The Infinity Saga felállított.

Na de itt vannak a lányok, Marvel Kapitány vezényletével, akik a Marvelek című moziban 2023. november 10-én bizonyíthatják, hogy nincs ok az aggodalomra.

 

A főszerepben Brie Larson mint Marvel kapitány, Ms. Marvel (Kamala Khan) szerepében a sorozatból megismert Iman Vellani, valamint a WandaVízióban látható Monica Rambeau, akit Teyonah Parris alakít. 

A rendezői székben az a 33 éves Nia DaCosta ül, akinek eddig a 2021-es Kampókéz volt a legfőbb munkája. Szóval bármi lehet…

Forrás: Marvel
Kép(ek) forrása: Marvel