Life FIRSTCLASS 2023. 05. 13.

Paul Walker lánya Halálos iramban-szereplő lesz

Paul Walker lánya is szerepel majd a jövő héten mozikba kerülő új Halálos iramban-epizódban.

Meadow Walker Thornton-Allan az Instagramra feltöltött posztjában arról írt, hogy mivel gyakorlatilag a Halálos iramban-filmek forgatásán nőtt fel, a színészek és stábtagok szeme előtt, ő is a filmes család tagjának érzi magát. Walker lánya felidézte, hogy egyéves volt, amikor apja az első filmet forgatta, és mindig szeretett ott lenni a forgatásokon.

Meadow Walker egyúttal megköszönte a Halálos iramban 10. rendezőjének, Louis Leterriernek a “kedvességét, türelmét és támogatását”. A posztban arra is célzott, hogy ez a közös munka csak a kezdet volt, amivel arra utalt, hogy Leterrier már elvállalta a 11. epizód rendezését is. Meadow bejegyzésében szerencsésnek mondta magát, hogy tiszteleghet apja öröksége előtt.

Paul Walker, aki a sorozatban Brian O’Connert alakította, 40 évesen halt meg egy autóbalesetben. A hetedik epizódban játszott utoljára a szériában, de néhány jelenetben már testvérei, Caleb és Cody ugrottak be, hogy helyettesítsék. Walker emlékét a következő részekben is felidézték.

A Halálos iramban 10. május 18-tól látható a magyar mozikban. A korábbi szereplők közül Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Jordana Brewster és Sung Kang is visszatér.

Forrás: MTI
Kép(ek) forrása: Getty Images