Life Erdős Norbert 2023. 06. 07.

Megan Fox szexi birkózásával indul a Feláldozathatók 4 előzetese

Ha nem lenne elég Megan Fox és Jason Statham dögös jelenete az első fél percben, akkor mindenképp nézd végig a Feláldozhatók 4 előzetesét.

Először is: Jason Statham, Curtis “50 Cent” Jackson, Megan Fox, Dolph Lundgren, Tony Jaa, Iko Uwais, Randy Couture, Jacob Scipio, Levy Tran, Andy Garcia és Sylvester Stallone. Ők mind-mind feltűnnek majd a Feláldozhatók következő részében, az akció garantált, szóval ha szeretnéd takarékra rakni az agyad, akkor nincs ennél jobb választás 2023. szeptember 21-e után.

De itt az előzetes, ami garantáltan meg fog győzni, hogy igenis még mindig imádod az agyatlan akciófilmeket, amelyek pont azért készülnek, hogy kikapcsolódj és ne kelljen még a filmvászon előtt is pörgetni a szürkeállományt. Kell az ilyen, nem csak Christopher Nolan nyakatekert víziói.

 

A történet ezúttal egy nukleáris fenyegetés köré épül, Oroszország és az Egyesült Államok áll szemben egymással, Stallone csapatának pedig nem kisebb dolgot kell megakadályoznia, mint a 3. világháború kitörését.