Life Fehér Patrik 2023. 06. 15.

Éttermet nyit a Netflix, ismerős sztárséfek főznek majd

Új attrakcióval rukkolt elő a streamingszolgáltató: összetoborozta műsorainak legismertebb sztárséfjeit, akik egy különálló étteremben főznek majd bizonyos ideig.

Tudtátok, hogy a Netflix tele van egy csomó főzéshez köthető műsorral? A streamingszolgáltató leghosszabb ideje futó, nem kitalált történetű sorozata is ilyen (Chef’s Table), de különféle valóságshow-k is találhatóak a kínálatban, ahol a jövő konyhaművészeit keresik.

Ezen műsorok legnépszerűbb arcait válogatták most össze, hogy június 30-ától munkába álljanak a Netflix Bites nevű étteremben. A szolgáltató hivatalos közleménye szerint hét sztárséf – köztük a Michelin-csillagos Curtis Stone-nal – illetve négy mixer felel majd a Los Angelesben nyíló étterem egyedi és élményszámba menő étel- és italkínálatáért.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Curtis Stone (@curtisstone) által megosztott bejegyzés

A vendéglátóegység nem lesz örök életű, ezt már előre hangsúlyozza a Netflix – cikkünk megjelenésekor az online foglalási naptár július 24-éig jelezte a hely nyitvatartását. Addig is a hét minden napján délután 5 és este 10 óra között várják a vendégeket, akik előre asztalt foglaltak, emellett hétvégente reggel 10 és délután 2 óra között brunchra is lesz lehetőség.

Forrás: Netflix
Kép(ek) forrása: Nyitókép: Pier Marco Tacca/Getty Images