Life Fehér Patrik 2023. 06. 28.

Kiderült, mi a sorsa a felbukkant rózsaszín álomháznak

Véget vetettek a találgatásoknak a tetőtől talpig rózsaszínre festett malibui ház ügyében. A szerencsések akár el is utazhatnak oda, ahol ingyen elszállásolják őket.

Július 20-án debütál Magyarországon az élőszereplős Barbie-film, melynek forgatása, illetve az ahhoz kapcsolódó munkálatok globális rózsaszínfesték-hiányt idéztek elő. Mindent lekentek az élénk színnel, még olyan dolgokat is, melyek első ránézésre teljesen indokolatlannak is tűntek. Ez történt azzal a malibui luxusházzal is, melyet valaki a levegőből szúrt ki:

Az ingatlant felvevő helyi tévés sokakkal együtt csak találgatni tudott, mi célt is szolgálhat az óriási rózsaszín ház. A válasz azonban hamar megérkezett a szállásközvetítéssel foglalkozó Airbnb részéről. Mint kiderült, ők a felelősek a Barbie-ház, pontosabban a Ken-ház megalkotásáért, mely felett Ken kvázi átvette az irányítást, amíg “Barbie a filmmel foglalkozik”, és kiadja az ingatlant. A képre kattintva galéria nyílik!

9 fotó megtekintése

A háromszintes csupa pink otthonban – mely korábban is már Barbie’s Malibu DreamHouse, vagyis Barbie malibui álomháza néven futott, az idei évre felújították – minden van, amitől igazán jól érezheti magát az ember: medence, csúszda, kosárpalánk, külső konyha és tánctér is.

Kiderült, mi a sorsa a felbukkanó rózsaszín álomháznak

Két szerencsés el is tölthet itt egy-egy kétszemélyes éjszakát július 21-én és 22-én teljesen ingyen, miközben különleges programokban lehet részük: szétnézhetnek Ken ruhásszekrényében és táncleckét kapnak, de nem marad el a Barbie-film megnézése sem. Az érdeklődők július 17-én jelezhetik érdeklődésüket az Airbnb-n.

Kiderült, mi a sorsa a felbukkanó rózsaszín álomháznak

A szállásadó oldal néhány havonta előrukkol különleges szállásokkal, ahol vendégül látnak szerencsés utazókat. Idei legnagyobb durranásuk egyértelműen a párizsi Opera kiadása volt, arról a projektről itt olvashatsz bővebben:

Forrás: Airbnb