Life FIRSTCLASS 2023. 08. 29.

Tanszergyűjtés indult a rászoruló gyerekeknek

Jótékonysági tanszergyűjtést indított a First Class kiadójához, a Central Médiacsoporthoz tartozó Startlap az Age of Hope Alapítvánnyal közösen. A cél, hogy a rászoruló diákok is megfelelő tanszerekkel kezdhessék a tanévet.

Az iskolakezdési időszak anyagilag különösen megterhelő rengeteg család számára. Hogy minél több gyermek iskolai felkészülését támogathassák, országos tanszergyűjtés indult. A kampány ideje alatt olyan eszközöket várnak, amelyek az iskolatáskába szükségesek.

Ilyen például a vonalzó, olló, színes ceruza, ragasztó, radír, zsírkréta, körző, vagy épp tornaszerek. Az összegyűlt tárgyi adományokat az Age of Hope Alapítvány juttatja el a rászoruló intézményeknek, ahol hátrányos helyzetű diákok tanulnak.

A kampány során az eszközök mellett pénzadományok felajánlását is várják. Az utalások a Remény Kora Gyermekvédelmi Alapítvány számlaszámára érkezhetnek: 11600006-00000000-56705485. Kérjük, a közlemény mezőben tüntessétek fel, “tanszergyűjtés”.

Tanszergyűjtés indult a rászoruló gyerekeknek

A tárgyi adományokat a Central Médiacsoport Zrt. székházába (Budapest, III. kerület, Montevideó utca 9.) várják. A kampányban új eszközöket várnak, használt felszereléseket nem fogadnak – ha valakinek van például olyan körzője, amit sosem használt, csak a doboza hiányzik, azt persze nyugodtan elhozhatja a gyűjtés során.

Kép(ek) forrása: Getty Images