Life FIRSTCLASS 2023. 12. 05.

Világsztárok lepik el a Balatont jövő nyáron

2024-ben is nagy bulira készülhetünk Zamárdiban, már be is jelentették, kik azok, akiktől hangos lesz a Balaton Sound.

A december a karácsony várása mellett általában el szokta hozni a legnagyobb hazai fesztiválok következő évi kiadásának első fellépőinek névsorát is. Nem okozott csalódást a Balaton Sound, hozták, amire számítani lehetett, ráadásul rögtön nagy nevekkel csábítják a fesztivál 2024-es kiadására az elektronikus zene rajongóit.

Többek között Marshmello, Paul Kalkbrenner, Timmy Trumpet, James Hype és Purple Disco Machine is szerepel a Sound első bejelentésének listáján, de visszatér Magyarországra az énekesből lett DJ, John Newman is. Várhatjuk még a Lost Frequenciest, Will Sparksot és a Nervót is, utóbbit ausztrál ikerlányok alkotják.

Közülük a legfelkapottabb sztárnak jelenleg James Hype mondható, akit, ha máshonnan nem, a Ferrari című slágeréről mindenki be tud azonosítani.

A 2024. július 3-6. között tartandó fesztiválra a névbejelentéssel egy időben elérhetővé váltak a napijegyek, melyeket 20 ezer forinttól kínálnak. A négynapos bérlet 77 ezer forint december 17-ig, a diákok 60 ezer forintért hozzájuthatnak karszalagjukhoz.

A 2023-as kiadáson mi is jelen voltunk, helyszíni beszámolóinkat itt találod:

Forrás: Balaton Sound