Life Erdős Norbert 2024. 06. 03.

Szó szerint berobbant a Venom 3 előzetese

Megérkezett a Venom-trilógia utolsó részének első nagy előzetese. A Venom: The Last Dance lehengerlő akciót és sok-sok humort ígér, reméljük, megfelelő balanszban lesz a kettő.

A Sony kiadta az első előzetest a Venom: Az utolsó tánc című filmhez, amelyben Tom Hardy ismét Eddie Brock bőrébe bújik, akinek a bőrébe meg Venom bújik…

A történet szerint Eddie és Venom menekülnek, két világ üldözi őket, és ahogy a hurok szorul, a páros kénytelen egy pusztító döntést hozni, amely végleg lezárja Venom és Eddie utolsó táncát. A harmadik Venom-film lesz állítólag a széria utolsó epizódja. 

Legutóbb Eddie-t és szimbióta társát a Pókember: Nincs hazaút stáblistás jelenetében láthattuk, úgymond felvezetve a Venom harmadik részét. 

A Venom 3-at a Sony 2022-ben erősítette meg a CinemaConon, miután az előző két film sikeres volt. Az első felvonást 2018-ban mutatták be, világszerte 856 millió dolláros bevételt hozott (312 milliárd forint), míg a második rész – a pandémia ellenére – világszerte 502 millió dollárt produkált (181 milliárd forint).

A forgatókönyvet Kelly Marcel írta, ahogy az előző két rész esetében is, és most ő ült a rendezői székben is. Hardy pedig a főszerepen kívül producerként is részt vett a munkálatokban.

 

A Venom: Az utolsó tánc még idén, október 25-én kerül a mozikba, szóval már nem kell sokat várni rá.