Magic Fehér Patrik 2023. 09. 26.

Csak milliárdosok tárcájában lapul ilyen bankkártya

Mindössze 150 darab készül a gyémánttal kirakott bankkártyából, melynek tulajdonosai számos kiváltságot élvezhetnek.

Tévedünk, ha azt gondoljuk, hogy a leggazdagabbak pont ugyanolyan bankkártyát használnak, mint az átlagemberek. A felső egy százalékot is számtalan ajánlattal találják meg az erre szakosodott cégek, de ezen a szinten előfordulnak olyan opciók is, amikor a bank utasítja vissza az ügyféljelöltet.

Ez a helyzet a Billionaire esetében is. A beszédes nevű, tényleg csak a milliárdosoknak szóló klub megkérte a leggazdagabbak utazásaival és pénzügyeivel foglalkozó Insignia nevű céget, illetve az óráiról és ékszereiről ismert Jacob & Co.-t, hogy készítsenek egy exkluzív bankkártyát.

Ismerve az egyes cégek múltját, nem volt kétséges, hogy a végeredmény kiemelkedő lesz. Az egyszerűen Billionaire Card névre keresztelt fém bankkártya egy gyémántokkal kirakott, aranyozást is kapó Visa, melyet csak 150 ember birtokolhat a világon, és ők is csak meghívásos alapon kerülhetnek be a rendszerbe.

A tulajdonosok számára a kártya egyfajta útlevél is egy olyan világba, melyről legtöbben csak álmodhatunk: a Billionaire ugyanis leszerződött egy halom, luxusszolgáltatásokat és prémiumtermékeket biztosító céggel, így szinte elég csak villantani a gyémántos kártyát ahhoz, hogy ezeket azonnal igénybe lehessen venni.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

JACOB & CO. (@jacobandco) által megosztott bejegyzés

A szerződött felek között megtalálni az Aston Martint, az elegáns luxuscsónakokat gyártó Rivát, ott lehetnek a legnagyobb koncertek, divatbemutatók első soraiban, de akár az Oscar-gálán, illetve a Super Bowl VIP-páholyában is. A tulajdonosokat mindezek mellett meghívják a kenyai tengerpartra is egy luxusnyaralásra.

Az első kártyákat a Forma-1-es Abu-dzabi Nagydíj hétvégéjével egy időben, a versenytől nem messze, Dubajban fogják kiosztani, így akár már ott is ki lehet próbálni, milyen extra szolgáltatásokra jogosultak a gyémántos Visák birtokosai.

Forrás: Insignia, Jacob & Co.
Kép(ek) forrása: Jacob & Co.