Magic Fehér Patrik 2024. 01. 04.

Autót és luxusórát osztogatott Ronaldo szilveszterkor

Minden év szülinapi bulival zárul Cristiano Ronaldo családjában. A portugál futballista nem fukarkodott az ajándékokkal, még az is kapott valamit, aki dolgozni ment a partira.

Cristiano Ronaldóéknál a december 31-e nemcsak az óév búcsúztatásáról szól: ezen a napon született Maria Dolores Aveiro, a portugál futballsztár édesanyja. A 69. születésnapot otthon, Madeirán ünnepelték, nem is akárhogyan.

Ronaldo az éjjel repülőre ült, és elhagyta Szaúd-Arábiát, hogy időben az ünnepségre érjen. Az ajándékot nem kellett magával vinnie, igaz, nem is fért volna a gépre: testvére, Katia Aveiro megosztotta, hogy a 38 éves játékos egy Porsche Cayenne-nel nyűgözte le édesanyját. Az ünnepelt teljesen odáig volt az alsó hangon 100 ezer eurót (38 millió forintot) érő ajándéktól.

Egy jó bulihoz kell a jó zene is. Erről a brazil énekes, Luan Santana gondoskodott. Arról nincs külön infó, hogy ő mennyiért vállalta a fellépést, azonban a közösségi oldalakon megosztott felvételek alapján a 2024-be is átnyúló buli végén nagy meglepődésre egy Rolexet is kapott Ronaldótól.

A doboz egy GMT-Master II-t rejtett, abból is egy aranyozott változatot. Az ilyen órák indulóára 42 400 euró, átszámítva kb. 16 millió forint.

Forrás: Goal.com, Luxury Launches
Kép(ek) forrása: Yasser Bakhsh/Getty Images