Magic Erdős Norbert 2024. 05. 13.

Ezt kapja, aki megveszi a 700 milliós jegyet a Mike Tyson vs. Jake Paul mérkőzésre

2 millió dolláros jegyet is kínálnak Tyson vs. Paul összecsapásra, amiért tényleg igazi VIP-élményt kap, aki ki tudja fizetni a csillagászati összeget.

Az év egyik legjobban várt sporteseménye minden kétséget kizáróan Mike Tyson és Jake Paul mérkőzése, amelyet a  Texas állambeli Arlingtonban található AT&T Stadionban rendeznek július 20-án.

A másodlagos jegyértékesítő oldalakon a stadion legolcsóbb ülőhelye 144 dollár (51 ezer forint), az első sorban lévő helyek ára pedig 60 ezer dollárig terjed, amely átszámítva 21 millió forint.

A texasi AT&T Stadion – amely egyébként a Dallas Cowboys NFL-csapatának otthona – hátsóbb és magasabb soraiba ülő sportrajongók elég messze lesznek a mérkőzéstől ugyanis bő 80 ezer ember fér be az arénába. Nekik a kivetítők fognak segíteni, hogy élvezhessék az összecsapást.

Akiknek azonban elég pénz található a bankszámláján, azok maximális luxusban és kellő közelségből érezhetik a ring izzadtságszagát. A MVP Owner’s Experience egy 2 millió dolláros jegycsomag,

amely magában foglal két ring melletti kiemelt ülőhelyet, négy első soros és négy második soros helyet, valamint biztonsági kíséretet, egy öltözői fotózást, mindkét bokszoló által dedikált kesztyűt, a mérkőzés előtti belépőt és két éjszakát egy penthouse lakosztályban, négy további szállodai szobával, hogy a család és/vagy a haverok se maradjanak ki a jóból.

Hogy mire megy majd a 27 éves Jake Paul az 57 éves, karrierje során 50 győzelmet arató Tysonnal, július 20-án derül ki. Az biztos, hogy az “öreg” elég bombaformában van: