Style FIRSTCLASS 2023. 08. 01.

Stílusos, mégis elérhető órát szeretnél? Van ilyen!

Az Orient öt új modellel bővítette népszerű Mako sorozatát. Van egy fontos változás.

Az új modellek legfőbb ismertetőjele a tok mérete: kisebb, 39,9 mm-es tokkal készülnek, ideális viseletet biztosítva ezzel férfiak és nők számára egyaránt.

A 200 méteres mélységig vízálló Orient Mako modellek 2004 óta kaphatók, kevesen tudják, de a márka automata szerkezete házon belül készül. Az új modellek több színben érkeznek: az alap fekete és tengerészkék számlapok mellett fehér, barack és lila verziók is elérhetők.

Stílusos, mégis elérhető órát szeretnél? Van ilyen!

Utóbbi kettőhöz a számlap színeihez illő, áthúzható borjúbőr szíjak tartoznak. Az új modellek várhatóan 150-160 ezer forint körüli áron lesznek kaphatók majd.

Az új, Mako 40-es modellek szemmel láthatóan a Rolex Explorer 2-esből merítettek ihletet, de nem szolgai másolatról van szó, értéküket pedig emeli, hogy az Orient számos svájcinak hirdetett, de valójában külföldön gyártott, onnan beszerzett darabokból összeszerelt, a védjegyezés törvényi előírásainak minimumát teljesítő termékkel ellentétben ténylegesen saját gyári produktumok, ilyennel a csuklón nincs miért szégyenkezni.

Kép(ek) forrása: Orient