Style Fehér Patrik 2024. 02. 06.

Ronaldóéknál egy “gagyi” óra is 35 milliós

Ahhoz képest, hogy Cristiano Ronaldo milyen órakülönlegességekben mutatkozik, már-már bóvlinak hat, amit párjának csináltatott a születésnapjára. Persze így sem panaszkodhat, aki ilyen ajándékot kap.

Cristiano Ronaldóról széles körben ismert, hogy mennyire szereti a méregdrága karórákat. Hord ő szinte mindent, ami drága, de személyes kedvenc márkája a Jacob & Co., melynek reklámarca is.

Ronaldo előszeretettel ajándékoz is órát. Nemrég például párját, Georgina Rodriguezt lepte meg 30. születésnapja alkalmából, azonban az ajándék első hallásra igencsak meglepő volt. A Casio G-Shock órák ugyan remek darabok, de közel sem a Rolexek és Omegák világában mozognak.

Ilyen Georgina órájának alapja is (Kép: Casio)

Ilyen Georgina órájának alapja is (Kép: Casio)

Persze az ajándék egy különleges darab volt. Az alapmodellhez ugyanis hozzányúlt a Bape divatmárka is, így már ez is önmagában jelentős értéknövelő tényező. A végeredmény azonban Ronaldo kedvenc márkájának köszönhető: a Jacob & Co. jegesítette, vagyis kismillió aprócska gyémánttal vonta be a rózsaszín szíjas digitális időmérő eszközt.

Georgina Rodriguez ajándéka (Kép: Georgina Rodriguez/Instagram)

Georgina Rodriguez ajándéka (Kép: Georgina Rodriguez/Instagram)

A Casio G-Shock x Bape DW-6900 Jacob & Co.-kiadása ezzel kb. 100 ezer dollárba (35,98 millió forintba) került. (Összehasonlításképpen az alapórát 30-35 ezer forintért is meg lehet kapni.) Hogy miért erre az órára esett Ronaldo választása, az rejtély marad, mindenesetre Georgina nevének kezdőbetűje mindig ott virít majd a G-Shockon.

Forrás: Luxury Launches
Kép(ek) forrása: Nyitókép: Andreas Rentz/MTV 2019/Getty Images for MTV